Stabil Ambient

Servicii

 
Sisteme Hidroizolații acoperiș hale industriale Sisteme Hidroizolații acoperiș hale industriale
La halele industriale se folosește de obicei o variantă foarte avantajoasă de acoperiș ușor pe o structură portantă de plăci ondulate din oțel, structură din lemn sau beton poros. Datorită metodei de construcție speciale, aceste acoperișuri ușoare necesită cerințe ridicate privind calitatea și flexibilitatea izlolațiilor. Adoptând soluțiile de înaltă calitate a sistemului de anvelopare, se poate ajunge la o durată de viață de pâna la 30 ani. Acest lucru face din acoperișul ușor o alternativă eficientă și economică.
 

Impermeabilizări fundații, radiere și parcări subterane Impermeabilizări fundații, radiere și parcări subterane
Soluția ideală de a construi acolo unde nivelul pânzei freatice testează și dă de furcă celor mai buni proiectanți și arhitecți. Membranele sintetice tip PVC cu grad mare de impermeabilitate sunt ușor de folosit si datorită pereților sau construcțiilor care se vor executa, impermeabilitatea cât și durata de viață a membranelor crește in mod semnificativ.􀀏

Impermeabilizari bazine dejectii și lagune ecologice Impermeabilizari bazine dejectii și lagune ecologice
Executăm 2 tipuri de sisteme:
– Sisteme de bazine din pământ impermeabilizate cu membrană HDPE;
– Sisteme de bazine din beton impermeabilizate cu membrană HDPE;
Hidroizolația debutează cu un strat de geotextil așezat între stratul suport, fie că este pământ, fie că este beton, și membrană, calculat în funcție de coloana și greutatea materialului stocat, tipul materialului suport și respectiv membrana HDPE care oferă hidroizolația între materialul stocat și mediul ambient.
]
Depozite deșeuri Depozite deșeuri
Sunt lucrări care respecta normativul European de construire a depozitelor de deșeuri în care sunt incluse 2 categorii:
– Depozite de deșeuri periculoase;
– Depozite de deșeuri menajere;
Depozitul de deșeuri periculoase este o costrucție din pământ care debuteaza cu un strat de geocompozit bentonitic, peste care se aseaza substratul hidroizolant format dintr-o membrană de polietilenă de înaltă densitate, cu grosimea de 2.5 mm, peste care urmează un strat de geotextil de protecție.
Depozitul de deseuri menajere este o construcție ce debutează cu un strat de geotextil, peste care se aseaza membrana hidroizolantă, apoi se asează din nou un strat de geotextil.